КОММЕНТАРИИ



Інструктори ORBITAL проведуть курс із логістичного забезпечення за стандартами НАТО для морських піхотинців

27.11.2021 07:04:03

У Командуванні морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України відбулась робоча зустріч із представниками навчально-тренувальної місії «Орбітал» ЗС Великої Британії, пише armyinform.com.ua.

Під час зустрічі офіцери Командування морської піхоти ознайомили закордонних партнерів із наявною організаційною структурою органів логістичного забезпечення, їхніми завданнями та функціями, а також особливостями застосування під час виконання бойових завдань.

Присутній на заході заступник командувача морської піхоти з логістики — начальник логістики полковник Анатолій Пархоменко відзначив важливість двосторонньої співпраці та подякував британським військовим за допомогу, яку вони надають.

— Наша мета — щоб усі офіцери напрямку логістики морської піхоти вільно орієнтувались у процедурах та методиках з організації управління за стандартами НАТО. Тому сьогодні потреба в поглибленні знань та навичок наших військовослужбовців на рівні батальйон-бригада є доволі актуальною, — зазначив офіцер. — Ми усвідомлюємо, що всебічне розуміння цих процесів дасть нам змогу досягти високого рівня взаємосумісності з підрозділами збройних сил країн, які входять до Північноатлантичного альянсу.

Варто зазначити, що за результатами зустрічі були напрацьовані пропозиції щодо проведення в наступному році для окремих бригад та батальйонів морської піхоти ВМС ЗС України низки навчальних семінарів та курсів з питань організації логістичного забезпечення за стандартами НАТО.

Оставить комментарий