КОММЕНТАРИИ



У «Свободі» заявляють про фальсифікацію фотографій оголеного депутата

17.09.2013 19:15:57

Фотографії народного депутата Святослава Ханенка без одягу, розміщені на сайті «Інформатор» у публікації під назвою «Депутат від «Свободи» фотографується без трусів» були сфальсифіковані політичними опонентами Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Про це йдеться у заяві, розповсюдженій прес-службою політичної партії ВО «Свобода».

«Ми маємо справу з черговою брудною фальшивкою, спродукованою на Банковій задля дискредитації «Свободи» в очах мільйонів українських виборців», - заявили у партії. У «Свободі» також повідомили, що провели внутрішнє розслідування одразу після появи оголених знімків начебто Святослава Ханенка в інтернеті.

«Жоден з народних депутатів від ВО «Свобода» ніколи не роздягався повністю у будівлі Верховної Ради України або в приміщеннях комітетів парламенту. Фото, опубліковані в інтернеті, не були зроблені в робочому кабінеті пана Ханенка у Верховній Раді. В результаті проведення внутрішнього розслідування та вивчення фізіологічних особливостей Святослава Михайловича вдалося з’ясувати, що фото, про які йдеться у публікації на сайті «Інформатор», були зроблені прихованою камерою у приватній лазні за межами міста Києва», - наголосили у прес-службі.

В партії вказують на єдине можливе джерело сфальсифікованих фото.

«Цілком зрозуміло, що публікація брудних сфальшованих фотографій народного депутата від «Свободи» є справою рук владного режиму, який намагається докласти усіх зусиль для того, щоб не допустити участі Олега Тягнибока у президентських виборах 2015 року», - підкреслили у ВО «Свобода».

Оставить комментарий