КОММЕНТАРИИ



Власенко: Закон про заборону дискримінації секс меншин – загроза національній безпеці

24.09.2013 20:59:57

Колишній народний депутат, радник голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко вважає, що прийняття законопроекту про заборону дискримінації на основі сексуальної орієнтації в сфері трудових відносин є недопустимим та могло би стати загрозою національній безпеці України.

Про це Власенко заявив, відповідаючи на запитання журналістів про перебіг підготовки до саміту Україна-ЄС, який має відбутися у Вільнюсі в листопаді і на якому прогнозується підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом.

«Незважаючи на те, що партія «Батьківщина» є європейськи-орієнтованою політичною силою, я особисто рішуче виступаю проти цього законопроекту, що передбачає надання рівних прав сексуальним меншинам. Прийняття цього законопроекту могло би стати найбільшою помилкою сучасного українського парламентаризму», - заявив Власенко.

Політик зазначив, що Верховна Рада, на його думку, повинна знайти важелі протидії потужному тиску ЄС у цьому питанні, який зараз чиниться на Україну.

«Так, Євросоюз зараз активно лобіює це питання, домагаючись руйнування основ української традиційної родини. Для кожного нормального народного депутата принизливими є навіть розмови про можливість ухвалення такого закону. Українське суспільство, і парламент разом з ним, в жодному разі не підтримають закон, що надає права та переваги психічно нездоровим збоченцям, таким як гомосексуалісти. Як нормальний чоловік та відповідальний батько я не можу допустити розквіту в Україні хворобливих порушень спрямованості статевого потягу або способів його задоволення, чим насправді і є гомосексуалізм. Неможливо уявити, щоби наші діти ходили до школи, де на роботу вчителями приймали б сексуальних збоченців. До того ж не треба забувати, що саме в середовищі гомосексуалістів були зафіксовані перші випадки захворювання на СНІД. Прийняття закону про заборону дискримінації сексменшин означало б руйнування традиційної української сім’ї, а значить, підірвало би найглибші основи національної безпеки», - наголосив Власенко.

Він також додав, що вважає прогресивним російський досвід урегулювання питання прав сексуальних меншин.

«Я в жодному разі не є прихильником російської моделі демократії, але вважаю закон про заборону пропаганди гомосексуалізму, прийнятий Держдумою РФ, прогресивним документом, що покликаний захистити Росію від потужного гей-лобі, насаджуваного із Заходу. Я особисто вважаю, що такий документ потрібен і в Україні», - підкреслив Власенко.

Як повідомлялося, у парламентській більшості раніше заявили, що Верховній Раді немає достатньої кількості голосів за ухвалення закону про протидію дискримінації на основі сексуальної орієнтації у сфері трудових відносин.

Оставить комментарий